menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Εορτάστηκε κι εφέτος με κατάνυξη, η μνήμη του Αγίου Λουκά, Προστάτη των μελών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".



Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021
  • Μέσα σε μια ατμόσφαιρα κατάνυξης και χαράς, εορτάστηκε κι εφέτος  η μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπους Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, από το Σύλλογο Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". Το απόγευμα της παραμονής, τελέστηκε στην αυλή του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β), της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο) -παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ- " ο πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον π. Θεόδωρο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου. Συμμετείχαν 30 ενεργά μέλη του "Ε" και ολίγοι εθελοντές του ΚΕ.Δ.Α.Β., λόγω απαγορεύσεως των πολυπληθών συνάξεων. 
  • Μετά τον Εσπερινό, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία: οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανακοινωθούν επισήμως σε λίγες ημέρες.
    Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021
  • Ανήμερα της εορτής (11/06), τελέστηκε πανηγυρική Θ. Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, με λειτουργούς; τον πρωτοπρ. π. Θεόδωρο και τον πρεσβύτερο π. Γαβριήλ. Προ της απολύσεως τελέστηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων μελών, συνεργατών, εθελοντών, δωρητών και συνδρομητών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".
  • Το απόγευμα, προ του εσπερινού, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, η Ιερά Παράκληση στον Άγιο. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου