menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Εκοιμήθη εν Κυρίω μια ευλογημένη φίλη του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (20/07/2021)

Εκοιμήθη σήμερα το πρωί (20/07/2021), μια ευλογημένη φίλη του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", η ΒΑΪΤΣΑ ΝΤΟΝΤΟΥ(+).

Η αναγγελία της κοιμήσεώς της, μας έθλιψε βαθύτατα.

Για τα ανθρώπινα δεδομένα, ο Κύριος την κάλεσε κοντά Του πολύ νωρίς,  για να την αναπαύσει από τις δοκιμασίες της ζωής, που αγόγγυστα και ευχαριστιακά υπέμεινε.  

Σε κάθε πόνο και σε κάθε θλίψη δοξολογούσε τον Κύριο και  έλεγε σ' όλους μας: "Έχει ο Θεός. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από μας τις ανάγκες μας".

Την χαρακτήριζε: η βαθιά της πίστη στο Θεό, η αγάπη της για κάθε πονεμένο, η ανιδιοτέλεια, οι ελεημοσύνες της, η ευγένεια της ψυχής της, η φιλοξενία της, η αγάπη της για τα Μοναστήρια της περιοχής μας, ο σεβασμός προς τους ιερείς και η μητρική αγάπη για τα παιδιά της.

Μετά τον πρόωρο θάνατο του καλού της συζύγου ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΟΝΤΟΥ (+), στάθηκε υποδειγματικά ως ιδανική χριστιανή μητέρα κοντά στα δυό της παιδιά: την Δήμητρα και τον Χρυσοβαλάντη. 

Το Δ.Σ. και οι συνεργάτες του Συλλόγου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πολλές φορές γεύτηκαν την έμπρακτη αγάπη της. 

Έκανε ό,τι μπορούσε για να στηρίξει την ευαίσθητη διακονία του φυλακισμένου και των απόρων οικογενειών, για τις οποίες μεριμνά ο Σύλλογος.

Μια τρανή απόδειξη είναι και η παρουσίαση ενός ΚΟΥΜΠΑΡΑ στο κατάστημα που διαθέτει η οικογένειά της, στο Βελεστίνο, όπου συγκεντρώνεται η αγάπη των συντοπιτών της.

Από την καταμέτρηση του περιεχομένου αυτού του κυτίου, ο"Εσταυρωμένος" έχει ενισχυθεί οικονομικά πολλές φορές.

Κάθε φορά που την επισκεπτόμασταν στην φιλόξενη οικία της, μας γέμιζε το πορτ μπαγκάζ με διάφορα αναγκαία είδη. 

Το Δ.Σ. και οι συνεργάτες του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στα ευλογημένα παιδιά της: την Δήμητρα και τον Σπύρο, τον Χρυσοβαλάντη και την Εμμανουέλα, αλλά και στους λοιπούς συγγενείς.  

Για το Δ.Σ.του "Ε"
Ο Πρόεδρος 
Ιερεύς Θεόδωρος Μπατάκας 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου