menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Δωρεάν 104 βιβλίων στους ιερείς της Μητροπόλεώς μας.

Με ιδιαίτερη χαρά, το Διοικητικό Συμβούλιο  του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" προσέφερε 104 αντίτυπα του βιβλίου "ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΑΡΙΤΟΣ" του π. Θεοδώρου Μπατάκα, επ' ευκαιρία της Ζ΄Ιερατικής Συνάξεως της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού. 

Η κίνηση αυτή φανερώνει τον σεβασμό των ανθρώπων του Συλλόγου προς τους ιερείς μας που αναλίσκονται καθημερινά διακονώντας τους χειμαζόμενους χριστιανούς μας. 

Βεβαίως, δεν ήταν η πρώτη φορά που το Δ.Σ. προσφέρει δωρεάν και τις εκδόσεις του. Προ δύο ετών προσέφερε πάνω από 2000 αντίτυπα του βιβλίου "Ο ΙΕΡΕΥΣ", σ' όλους τους κληρικούς των Ιερών Μητροπόλεων: Δημητριάδος, Λαρίσης και Τιρνάβου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Ελασσώνος, Τρίκκης και Μετεώρων, Σερρών και Νιγρήτης, Χαλκίδος κ.α.  

Επίσης, δώρησε παιδικές του εκδόσεις και σε Γυμνάσια, Λύκεια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Ν. Μαγνησίας, αλλά και στις φυλακές.

Η ιεραποστολή και η πνευματική οικοδομή των πιστών είναι μέσα στην μέριμνα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", γι' αυτό και ο Κύριος ευλογεί την διακονία του. 

"ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ"

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου